MP3 dan Baca Offline Abdelaziz al Ahmed आइकन

MP3 dan Baca Offline Abdelaziz al Ahmed

1.0 for Android
3.0 | 10,000+ इंस्‍टॉल की संख्या

quran kareem offline

का वर्णन Full Quran 30 Juz AbdelAziz

It is a truth that 20,000+ users downloaded Full Quran 30 Juz AbdelAziz latest version on 9Apps for free every week! You get various free apps from the store. This hot app was released on 2019-01-27. Just download it and use on your android phone!
Penuh Al Quran Baca dan Dengar Offline Abdelaziz al Ahmed. Quran MP3 Penuh di luar talian
Surah List in Al Quran MP3 Full Offline:
Al-Fatihah (The Opening)
Al-Baqarah (The Cow)
Al-'Imran (The Family of Amran)
An-Nisa' (The Women)
Al-Ma'idah (The Food)
Al-An'am (The Cattle)
Al-A'raf (The Elevated Places)
Al-Anfal (Voluntary Gifts)
Al-Bara'at / At-Taubah(The Immunity)
Yunus (Jonah)
Hud (Hud)
Yusuf (Joseph)
Ar-Ra'd (The Thunder)
Ibrahim (Abraham)
Al-Hijr (The Rock)
An-Nahl (The Bee)
Bani Isra'il (The Israelites)
Al-Kahf (The Cave)
Maryam (Mary)
Ta Ha (Ta Ha)
Al-Anbiya' (The Prophets)
Al-Hajj (The Pilgrimage)
Al-Mu'minun (The Believers)
An-Nur (The Light)
Al-Furqan (The Discrimination)
Ash-Shu'ara' (The Poets)
An-Naml (The Naml)
Al-Qasas (The Narrative)
Al-'Ankabut (The Spider)
Ar-Rum (The Romans)
Luqman (Luqman)
As-Sajdah (The Adoration)
Al-Ahzab (The Allies)
Al-Saba' (The Saba')
Al-Fatir (The Originator)
Ya Sin (Ya Sin)
As-Saffat (Those Ranging in Ranks)
Sad (Sad)
Az-Zumar (The Companies)
Al-Mu'min (The Believer)
Ha Mim (Ha Mim)
Ash-Shura (Counsel)
Az-Zukhruf (Gold)
Ad-Dukhan (The Drought)
Al-Jathiyah (The Kneeling)
Al-Ahqaf (The Sandhills)
Muhammad (Muhammad)
Al-Fath (The Victory)
Al-Hujurat (The Apartments)
Qaf (Qaf)
Ad-Dhariyat (The Scatterers)
At-Tur (The Mountain)
An-Najm (The Star)
Al-Qamar (The Moon)
Ar-Rahman (The Beneficent)
Al-Waqi'ah (The Event)
Al-Hadid (Iron)
Al-Mujadilah (The Pleading Woman)
Al-Hashr (The Banishment)
Al-Mumtahanah (The Woman who is Examined)
As-Saff (The Ranks)
Al-Jumu'ah (The Congregation)
Al-Munafiqun (The Hypocrites)
At-Taghabun (The Manifestation of Losses)
At-Talaq (Divorce)
At-Tahrim (The Prohibition)
Al-Mulk (The Kingdom)
Al-Qalam (The Pen)
Al-Haqqah (The Sure Truth)
Al-Ma'arij (The Ways of Ascent)
Nuh (Noah)
Al-Jinn (The Jinn)
Al-Muzzammil (The One Covering Himself)
Al-Muddaththir (The One Wrapping Himself Up)
Al-Qiyamah (The Resurrection)
Al-Insan (The Man)
Al-Mursalat (Those Sent Forth)
An-Naba' (The Announcement)
An-Nazi'at (Those Who Yearn)
'Abasa (He Frowned)
At-Takwir (The Folding Up)
Al-Infitar (The Cleaving)
At-Tatfif (Default in Duty)
Al-Inshiqaq (The Bursting Asunder)
Al-Buruj (The Stars)
At-Tariq (The Comer by Night)
Al-A'la (The Most High)
Al-Ghashiyah (The Overwhelming Event)
Al-Fajr (The Daybreak)
Al-Balad (The City)
Ash-Shams (The Sun)
Al-Lail (The Night)
Ad-Duha (The Brightness of the Day)
Al-Inshirah (The Expansion)
At-Tin (The Fig)
Al-'Alaq (The Clot)
Al-Qadr (The Majesty)
Al-Bayyinah (The Clear Evidence)
Al-Zilzal (The Shaking)
Al-'Adiyat (The Assaulters)
Al-Qari'ah (The Calamity)
At-Takathur (The Abundance of Wealth)
Al-'Asr (The Time)
Al-Humazah (The Slanderer)
Al-Fil (The Elephant)
Al-Quraish (The Quraish)
Al-Ma'un (Acts of Kindness)
Al-Kauthar (The Abundance of Good)
Al-Kafirun (The Disbelievers)
An-Nasr (The Help)
Al-Lahab (The Flame)
Al-Ikhlas (The Unity)
Al-Falaq (The Dawn)
An-Nas (The Men)
पूर्ण अल कुरान पढ़ें और सुनो ऑफ़लाइन अब्देलअज़ीज़ अल अहमद। लाइन के बाहर पूर्ण कुरान एमपी
अल कुरान एमपी पूर्ण ऑफ़लाइन में सूरह सूची:
अल-फातिहा (द ओपनिंग)
अल-बकरा (गाय)
अल-इमरान (द फैमिली ऑफ अमरान)
एन-नीसा '(महिलाएं)
अल-मैदाह (द फूड)
अल-अनम (मवेशी)
अल-अराफ (ऊंचे स्थान)
अल-अनफाल (स्वैच्छिक उपहार)
अल-बारात / अत-तौबा (द इम्यूनिटी)
यूनुस (जोनाह)
हड (हड)
जोसेफ (जोसेफ)
Ar-Ra'd (थंडर)
इब्राहिम (अब्राहम)
अल-हिज्र (द रॉक)
एन-नहल (द बी)
बानू इज़राइल (इज़राइली)
अल-काहफ (गुफा)
मैरीम (मैरी)
टा हा (टा हा)
अल-अनबिया '(पैगंबर)
अल-हज्ज (द तीर्थ यात्रा)
अल-मुमीनुन (विश्वासियों)
एन-नूर (द लाइट)
अल-फुरकान (भेदभाव)
ऐश-शूरा '(कवि)
अं-नमल (द नमल)
अल-क़ास (द नैरेटिव)
अल-'अनकबुत (द स्पाइडर)
अर-रम (रोमन)
लुकमान (लुकमान)
जैसे-सजदा (द एडवेंचर)
अल-अहज़ाब (मित्र राष्ट्र)
अल-सबा '(सबा')
अल-फ़ातिर (द ओरिजिनेटर)
हाँ पाप (हाँ पाप)
रंक में जो रंग रहे हैं
उदास (उदास)
अज़-ज़ुमार (कंपनियां)
अल-मुमीन (द बिलीवर)
हा मीम (हा मीम)
ऐश-शूरा (परामर्शदाता)
अज़-ज़ुख्रुफ़ (गोल्ड)
विज्ञापन-दुखन (सूखा)
अल-जथियाह (घुटने टेकना)
अल-अहक़ाफ (द सैंडहिल्स)
मुहम्मद (मुहम्मद)
अल-फत (विजय)
अल-हुजुरत (अपार्टमेंट)
क़ाफ (क़ाफ)
विज्ञापन-धरियात (द स्कैटरर्स)
एट-टूर (द माउंटेन)
अं-नज्म (द स्टार)
अल-क़मर (द मून)
अर-रहमान (लाभकारी)
अल-वाकीह (द इवेंट)
अल-हदीद (लोहा)
अल-मुजादिलाह (द प्लेइंग वुमन)
अल-हश्र (द बनिशमेंट)
अल-मुमताहनाह (द वूमैन दैट वी एज़ेड)
जैसे-सैफ़ (रंक)
अल-जुमुआ (द कंग्रेशन)
अल-मुनाफिकुन (द हाइपोक्रेट्स)
At-Taghabun (घाटे का घोषणापत्र)
एट-तालक (तलाक)
एट-तहरिम (निषेध)
अल-मुल्क (द किंगडम)
अल-क़लम (द पेन)
अल-हक़क़ाह (निश्चित सत्य)
अल-मैरिज (चढ़ाई के तरीके)
नूह (नूह)
अल-जिन (द जिन)
अल-मुज़म्मिल (खुद को कवर करने वाला)
अल-मुदथथिर (द रैपिंग हिम अपडाउन अप)
अल-क़ियामा (पुनरुत्थान)
अल-इन्सान (द मैन)
अल-मुरसलत (उन लोगों को भेजा गया)
एन-नाबा '(घोषणा)
एन-नाज़ियत (वे कौन हैं)
'अब्सा (वह बह गया)
At-Takwir (ऊपर तह)
अल-इन्फिटर (द क्लीविंग)
At-Tatfif (ड्यूटी में डिफ़ॉल्ट)
अल-इंशिक़ (द असंदर बर्टिंग)
अल-बुर्ज (सितारे)
पर-तारिक (द कमर बाय नाइट)
अल-ए'ला (सबसे उच्च)
अल-गशियः (अत्यधिक घटना)
अल-फ़ज्र (द डेब्रेक)
अल-बालाद ​​(द सिटी)
ऐश-शम्स (द सन)
अल-लैल (द नाइट)
विज्ञापन-दूहा (दिन की चमक)
अल-इन्शिराह (विस्तार)
एट-टिन (चित्र)
अल-'अल्क़ (थक्का)
अल-क़द्र (महिमा)
अल-बैयिनाह (स्पष्ट साक्ष्य)
अल-ज़ज़ल (द हिलिंग)
अल-'अदियत (द आक्रमणकारी)
अल-क़ारीह (द आपदा)
एट-तकाथुर (धन की प्रचुरता)
अल-अर्सर (समय)
अल-हमज़ा (द सेन्डलर)
अल-फिल (हाथी)
अल-कुरैश (द कुरैश)
अल-मौन (दयालुता के कार्य)
अल-कौथर (अच्छे की बहुतायत)
अल-काफिरुन (अविश्वासियों)
एन-नासर (मदद)
अल-लहाब (द फ्लेम)
अल-इखलास (द यूनिटी)
अल-फाल्क (द डॉन)
एन-नास (द मेन)

जानकारी

  • श्रेणी:
    संगीत और ऑडियो
  • नवीनतम संस्करण:
    1.0
  • आधुनिक बनायें:
    2018-12-31
  • फाइल का आकार:
    66.9MB
  • जरूरतें:
    Android 4 या बाद में
  • अपडेट करने की तारीख:
    quran kareem offline
  • ID:
    com.qurankareemoffline.abdelaziz