Fm Radio India - Live Stations

3 (9)

संगीत और ऑडियो | 10.7MB

विवरण

FM Radio India (Radio for Mobile) is an app to play Internet Radio stations. (AM/FM)
Fm Radio India is the simplest way of listening to your favorite FM Radio stations, AM Radio, Internet Radio Online and Free radio stations.
Cities from where the live FM is Broadcasted as of now are following languages
1)Tamil Fm,
2)Telugu Fm,
3)Malayalam FM,
4)Kannada FM,
5)Marathi FM,
6)Oriya Fm,
7)Bengali FM,
8)Hindi FM,
9)Gujarathi FM
10) Punjabi
11) Urdu
12 English FM
Fm Radio India Supports
1.Mobiles
2.Tablets
3.Bluetooth devices ( Bluetooth headset, Speakers, Car Dashboards etc)
4.Chrome Cast Playback
5.Android Auto.
Enjoy your Fm Radio.
Best Result in 3G/4G Networks
एफएम रेडियो इंडिया (रेडियो फॉर मोबाइल) इंटरनेट रेडियो स्टेशनों को खेलने के लिए एक ऐप है। (एएम / एफएम)
एफएम रेडियो इंडिया अपने पसंदीदा एफएम रेडियो स्टेशनों, एएम रेडियो, इंटरनेट रेडियो ऑनलाइन और फ्री रेडियो स्टेशनों को सुनने का सबसे सरल तरीका है।
जिन शहरों से लाइव एफएम का प्रसारण किया जाता है, वे अब भाषाओं का अनुसरण कर रहे हैं
1) तमिल एफएम,
2) तेलुगु Fm,
3) मलयालम एफएम,
4) कन्नड़ एफएम,
5) मराठी एफएम,
6) उड़िया एफएम,
7) बंगाली एफएम,
8) हिंदी एफएम,
9) गुजराती एफएम
१०) पंजाबी
11) उर्दू
12 अंग्रेजी एफएम
एफएम रेडियो इंडिया का समर्थन करता है
1.Mobiles
2.Tablets
3. ब्लूटूथ डिवाइस (ब्लूटूथ हेडसेट, स्पीकर, कार डैशबोर्ड आदि)
4. क्रोम कास्ट प्लेबैक
5.एंड्रॉयड ऑटो।
अपने एफएम रेडियो का आनंद लें।
3 जी / 4 जी नेटवर्क में सर्वश्रेष्ठ परिणाम

Show More Less

नया क्या है Fm Radio India

-- FM Radio India for all indian Languages
-- New Release
-- Online AM/FM Radios

जानकारी

आधुनिक बनायें:

संस्करण: 1.0

आवश्यक है: Android 4.2 या बाद में

मूल्यांकन करें

शेयर करें

ये भी पसंद कर सकते है